15/11/2020

Weekend Snacks chili & garlic

 

Tänään oli semmonen olo että pitäis ottaa vähän taukoo sokerista ja keksiä jotain muuta naposteltavaa. Mä siis söin viinirypäleitä, mutta ettei ihan masentavan terveelliseks menis niin annoin itteni ottaa pienen kulhon sipsejä myös. Kaapista löyty näitä, joten laitoinpa testiin!


Ainesosat: Perunahiutale, perunatärkkelys, rapsiöljy, mausteseos [suola, chilipippuri, maltodextriini, sokeri, valkosipuli, paprika, maitojauhe, sipuli, kumina, juustojauhe, happamuudensäätöaine (sitruunahappo),persilja, väriane (sokerikulööri), hiivauute, mausteuutteet (cayennepippuri, paprika) kermajauhe, mausteet, herajauhe (maito)], mausteuutteet (paprika, kurkuma). Saattaa sisältää soijan jäämiä.


Hinta: 2,39€

Koko: 180g

Maku: Kiva chilin ja valkosipulin yhdistelmä. Ite tykkään tulisemmista sipseistä, mutta miedompi maku ei ainakaan peittänyt valkosipulia kokonaan alleen.



Taas yks kiva yllätys! Eipä oo katse juuri osunu just näihin sipseihin ennen, mutta nää oli kyllä hyviä. Erityisesti tykkäsin koostumuksesta ja suutuntumasta, tuli vähän mieleen raffelit! Näitä en oo ihan kaikissa kaupoissa tainnut kyllä nähdä, mutta ihan hyvää vaihtelua nää on niille sipseille joita yleensä tulee ostettua.


Arvosana: 4/5, suosittelen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...