16/11/2020

Marabou Cookie dough suklaa

 




Mä uskon vankasti siihen, että keksitaikina sopii melkein kaikkeen. Sille on syynsä miks mun suosikkijäätelö on Ben & Jerry's cookie dough! Joten totta kai kun mä tajusin että meidän lähikaupasta saa keksitaikinasuklaata, nappasin sen heti sieltä hyllystä ja heitin ostoskoriin! Yleensä kun tekee mieli suklaata niin mun valinta on Fazer tai joskus Panda, mutta tuleepahan taas annettua Maraboullekin vaihteeks mahis. Muistan vieläkin kun joskus pienempänä kaverin kanssa riideltiin siitä onks Fazerin vai Maraboun suklaa parempaa, ja siitä tuli semmonen riita että seuraavana päivänä koulussa just ja just puhuttiin toisillemme :D




Tuotesisältö: Sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, voiöljy, heratuote (maito), vehnäjauho, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), emulgointiaine (soijalesitiinit), riisiisiirappi, kookosöljy, aromit, vähärasvainen kaakao, suola. Saattaa sisältää pähkinöitä.

Sivuhuomio! Oli vähän turhauttavaa, kun Maraboun omilla sivuilla ei ollut tuotestisältöä, mutta minkäs teet...

Hinta: 2€

Koko: 185g

Maku: Tosi makeeta, tää voi olla henkilökohtasesta mausta riippuen tosi hyvä tai huono asia! Ite tykkäsin, vaikka ehkä vähän enemmän arvostan Fazerin tyylistä vähän hillitympää makeutta. Silti tosi hyvää, erityisesti aina kun tuli pala keksitaikinaa vastaan!



Kaiken kaikkiaan tosi hyvä suklaalevy! Hinta kohtuullinen suhteessa kokoon ja laatuun. Ehkä oon vähän puolueellinen tuomari keksitaikinan ystävänä, mut ketä kiinnostaa. Taikinanpalat teki myös kivoja sattumia, ja toi vähän koostumusta levyyn. Ehkä yhdistelmänä Maraboun jo valmiiks makee suklaa ja keksitaikina oli parin rivin jälkeen vähän liikaa, mut ei niin pahasti että hirveesti valittaisin.


Arvosana: 4.5/5, suosittelen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...