19/12/2020

Fazer crunchy caramel & nougat

 


Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salaisuus: oon periaatteessa allerginen pähkinälle! Yleensä se ei vaan mua pysäytä, kun kyse on karkista. En siis oo mitenkään tosi allerginen, lähinnä alkaa vähän kurkkua kutittaa ja naamaa punottaa jos syön liikaa jotain mun allergiaa aiheuttavista ruoka-aineista. Toisin sanoen siis, pieni kutitus on pieni hinta maksaa hyvistä herkuista! Toisaalta se kuitenkin tarkottaa, että joudun jättämään isompien pähkinäherkkujen maistelemiset teille.

Mutta, nyt tarpeeks tyhmän ihmisen jaaritteluista ja maistelemaan!


Ainesosat: sokeri, maito, glukoosisiirappi, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kasvirasva (palmu, shea), herajauhe (maidosta), vehnäjauho, kaakaomassa, rasvaton  maitojauhe, hasselpähkinät (2%), riisijauho, vehnämallasjauho, melassi, suola, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), nostatusaine (E500), maitorasva, aromit (karamelli, vanilliini), mallasuute (ohrasta). SAATTAA SISÄLTÄÄ MUUTA PÄHKINÄÄ, MANTELIA JA MUUTA GLUTEENIA SISÄLTÄVÄÄ VILJAA. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota.

Hinta: 1,25€, vähän kallis pelkkään kokoon nähden.

Koko: 55g

Koostumus: Yllätyin tän pehmeydestä! Rapeet murot ja toffee tuo myös kuitenkin vaihtelua koostumukseen, joten syöminen ei käy tylsäksi.

Maku: TÄYTELÄISTÄ! Suklaa ihanan makusta kuten aina. Hasselpähkinä ja pehmeä toffee sopii yhteen ihanasti. Murotkin maisttuu vähän, vaikka niiden tehtävä onkin enemmän tehdä suutuntumasta kiinnostavampi. Pehmeä ja täydellisen mieto makuyhdistelmä.


Ja Fazer vaan jatkaa hyvien uutuuksien tekemistä! Tää oli tosi hyvä patukka, myös sopivan isokokoinen esim. jäkiruoaks. Toisaalta en voi nähdä itteäni valitsemassa just tätä aina sillon kun tekee mieli suklaapatukkaa ihan vaan tän hinnan takia. Ymmärrän että Fazerin merkistä tulee osa hinnasta ja laadukasta suklaata jne, mut jos tällä samalla hinnalla saa kaks Tupla Maxia jotka on melkein saman kokosia, niin... No, hinta sikseen. Maku oli hyvä, ja sitähän mä loppujen lopuks enemmän tässä arvostelen. Kannattaa kokeilla jos tykkää nougatista, tai jos Fazerin Pätkis crunchy maistu!


Arvosana: 4/5, suosittelen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...