05/12/2020

Fazerin Suffeli puffi suklaa

 


Jos Vantaalla asumisessa on joku hyvä puoli, niin se on se, että Fazerin tehdas on lähellä. Muistan alakouluajoilta, että kun lähti kouluun aikaisin, niin joskus haistoi keksin tai jonkun suklaisen leipomuksen tuoksun ilmassa. Nykyään tuoksun lisäksi mä osaan arvostaa myös tehtaanmyymälää! Sieltä löytyy usein uutuuksia vähän ennen kun ne tulee kauppoihin, ja sieltä oikeestaan löytää vaikka mitä Fazerin harvinaisempiakin herkkuja isoissakin määrissä.

Tänään kuitenkin testataan jotain, jota mä oon innokkaasti odottanut, Suffeli Puffi-levyä!


Ainesosat: Maito, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, puffattu riisi, glukoosisiirappi, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, aromi (luontainen vanilja). Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja gluteiinia sisältävää viljaa. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota.

Hinta: 2,79€

Koko: 198g

Ulkonäkö: Levyn alaosa tosi jännän näkönen. Kaikki riisinpalat on pohjalla, eikä ympäri suklaata niin kun yleensä Fazerin maustetuissa levyissä. Tää muutos tuo levylle ihan kivan rakenteen, mutta pitää myöntää, että aluks tää oli vähän outo valinta.

Maku: Aina yhtä hyvää Fazerin sinistä! Riisi ei maistu mitenkään erityisen voimakkaasti, joten eniten se vaikuttaa suutuntumaan. 

Tää oli outo kokemus! Tosi erilainen levy, kun mitä mä odotin. Ihan ekaks on pakko sanoa, että ehkä tää ei maistu mitenkään tosi paljon Suffelilta. Ehkä Suffelin maissi ei sopis yhtä hyvin suklaaseen tai jotain, mut sen sijaan tässä levyssä on riisiä (joka kyllä maistuu ihan hyvältä, ei siinä mitään!). Ehkä kuitenkin Suffelin suurille faneille tää voi olla pieni pettymys. Levy on silti tosi hyvä, joten ei kannata antaa mun säikäyttää! Jos arvostelisin tän puhtaasti Suffelin varjolla, niin arvosana ois tosi erilainen. Mulle kuitenkin tärkeempää on se, että suklaa on hyvää, ja valehtelisin jos sanoisin että tää ois ollu pahaa! Koostumukseltaan tosi erilainen kun muut Fazerin levyt, mutta toisaalta just siks myös ihan virkistävä vaihtoehto. Vähän pisteitä kuitenkin pois siitä, että ei ehkä toteuttanut mun odotuksia kokonaan.


Arvosana: 3.5/5, kannattaa kokeilla!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä :) Toivottavasti tulee normi kauppoihinkin niin pitää heti maistaa.

    VastaaPoista

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...