21/11/2020

Kultasuklaa marja-unelma

 

Mulla on nyt päällä joku vaihe, että kokeilen uusia suklaita ja koitan löytää uusia suosikkeja. Erityisesti tykkään kokeilla vähän kalliimpia ja eksoottisempia levyjä, joita ei ehkä ihan joka kaupasta löydy. Oon kokeillut paria Kultasuklaan levyä viimesen parin kuun aikana, ja tykkään niiden maitosuklaasta tosi paljon! Tänään nappasin hyllyltä Marja-unelman.

Tuotesisältö: Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, keksipala 6 % (vehnäjauho,sokeri,  täysvehnäjauho, kasviöljy (palmu, rypsi), glukoosisiirappi, rasvaton maitojauhe, nostatusaineet E500ii, E34, ohrasiirappi, suola, maitohappo, mallasuute, aromi) vadelmarouhe 2 %, mustikka, emulgointiaine (soijalesitiini), toffee-aromi, vanilja. Valmistetaan tehtaassa, jossa käytetään pähkinää ja gluteenia.




Hinta: 3,80€. Huomattavan kallis kokoon verrattuna, mutta nää kultasuklaan suklaat on kyllä vaan niin ihania. Ei ehkä mikään joka viikko ostettava herkku.

Koko: 80g

Ulkonäkö: En aina kirjota ulkonäöstä, jos se ei oo erityisen kiinnostava, mutta tässä tapauksessa on! On hauskaa, että kuivatut marjat ja pienet keksinpalat erottaa suklaasta hyvin. Se tekee suklaasta myös vaan esteettisesti miellyttävän!

Maku: Tosi marjaista. Maistuu myös joku jännä, vähän vaniljainen maku, ehkä keksistä. Se on ehkä mun lempiosa tätä levyä. Maitosuklaa on tosi hyvää!


Tosi vahva marjaisuus ei ehkä ollu ihan mua varten, mutta tykkäsin silti! Tässä vaiheessa saa varmaan odottaa, että kaikki Kultasuklaan suklaat on hyviä. Toki on sitten jokasen päätös, onko laatu kalliimman hinnan arvosta. Itse suklaa oli ihanaa, ja paksut palat teki helppoa vain yhden palan syömisestä kerralaan (ei sillä, että ikinä olis tosi helppoa syödä suklaalevystä vaan yksi pala). Kun luin kuvausta, aattelin, että keksi saattaa olla vähän liikaa marjojen lisäksi, mutta se oli lopulta mun suosikkiosa! En ehkä ihan heti osta just tätä suklaata uudelleen kun se on vähän hintavaa, mutta oli silti tosi kivaa kokeilla.

Arvosana: 3.5/5, kannattaa ainakin kokeilla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...