14/11/2020

Leivon Amerikanserkku

 


Välillä tuttujen ja turvallisten vanhojen suosikkien sijaan on hyvä kokeilla jotain, mitä harvoin tulee vastaan. Eihän sitä ikinä tiedä, vaikka löytyisi kokonaan uusi suosikki! Tänään siis testissä Leivon Amerikanserkku-keksit, jotka pisti keksihyllyssä silmään kivan värisen pakkauksen takia. Olen myös iso kookoksen ystävä, joten odotukset oli todellakin korkealla.


Ainesosat: Vehnäjauho, sokeri, margariini [kasvirasva (palmu), kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromit], kookoshiutale 16%, suklaa [sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine (soijalesitiini)], kananmuna, siirappi, suola, nostatusaine (E500ii). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, mantelia ja muita pähkinöitä. Laktoositon.


Hinta: 2,99€

Koko: 320g

Maku: Aika mieto. Omaan makuuni kookos saisi maistua vähän voimakkaamminkin, ja suklaahiput voisivat olla suurempia niin niiden maku tulisi esille enemmän (toisaalta mun mielestä suklaata ei voi ikinä olla liikaa, mutta joku hienostunut ruokakriitikko varmasti olisi eri mieltä).

Kokonaisuudessaan keksit olivat ihan hyviä, mutta ei ihan mun juttu. Miedompia makuja arvostaville varmaankin toimii hyvin, eli älä anna mun valitusten säikäyttää jos kiinnostaa kokeilla! Varmasti hyviä esim juhliin, jos ei vieraiden mieltymyksistä ole tietoa. Voin kuvitella näiden sopivan tosi hyvin myös kahvin tai vaikkapa kaakaon kanssa! Kovin montaa näitä ei kuivuuden takia tee mieli syödä kerrallaan, mutta tää nyt voi olla ihan hyväkin jos liika herkuttelu vaivaa.



Arvosana: 3/5 Ei mun makuun, mutta ehkä jollekin muulle sopii!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...