14/11/2020

Suffeli Salty Snacks

 


Tänään tuli pidettyä pienimuotonen lautapeli-ilta, ja näitä Fazerin uudehkoja Suffeleita tuli tarjoiltua! Tykkään ite tosi kovasti Fazerin alkuperäsistä Suffeleista, ja niitä onkin usein tullu ostettua, ja aina väitän itelleni että syön vaan vähän. Spoiler alert: niin ei ikinä käy.


Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kasvirasva (palmu, shea), paahdettu maissi, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, herajauhe (maidosta), merisuola, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, pintakäsittelyaine (E904), luontainen aromi. Saattaa sisältää vehnää.






Hinta: 2,30€ Perus Suffeleita saa samalla hinnalla 20g enemmän.

Koko: 160g

Maku: Tosi kiva tasapaino suolasta ja makeaa!

Nää oli kyllä mukava yllätys! Olin vähän huolissani että en tykkäis näistä yhtä paljon kun alkuperäsistä, mut hyviä oli! Pieni määrä suolaa oli kyllä kiva lisä. Vähän miinusta siitä että tykkään enemmän tavallisten Suffelien pienestä koosta, ja lisäks nää maksaa saman verran kun alkuperäset, joita on samassa pussissa enemmän.



                            Arvosana: 4/5, suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...