13/11/2020

Fazerin piparkakkusuklaa


Se on taas joulu tulossa, ja mitäs se tarkoittaa? Mä syön ihan liikaa karkkia! Tai no, syön normaalistikin, mutta joku joulun lähestymisestä saa aina ostamaan jouluherkkuja. Yhdet omista suosikeista on käsin tehtyt fudget, ja piparisuklaat! Tänään siis testissä klassikko, Fazerin piparisuklaa!


Tuotesisältö: Maitosuklaata ja piparia (14%). Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kirnumaitojauhe, vehnäjauho, kasvirasva (palmu), glukoosisiirappi, rasvaton maitojauhe, mausteet (kardemumma, neilikka, kaneli, inkivääri, muskottipähkinä), suola, emulgointiaine (lesitiinni mm. soija), nostatusaineet (E500, E503), aromit. Saattaa sisältää pähkinää ja mantelia. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota.


Hinta: 2,79€ Ehkä hiukan kallis näin opiskelijabudjettiin, mutta Fazerin suklaat on laadukkaita.

Koko: 200g

Ulkonäkö: Perus Fazerin suklaa, miellyttävä ulkonäkö. Piparin palaset näkee sisällä.

Koostumus: Sopivan pehmeää, mutta ei liian sulavaa. Pipari tuo kivaa tekstuuria ja vaihtelua normaaliin suklaan koostumukseen.

Maku: Fazerin maitosuklaa on aina hyvää! Pipari sopii makuun hyvin, kivan jouluisa. Pipari voisi tosin maistua vähän enemmänkin omaan makuuni.




Tää suklaa kyllä sai joulumielelle! Pipari ei tule tosi vahvasti esiin, mutta se on silti tosi hyvää. Ehkä vähän miedompi maku sopii monelle paremmin, koska se ei peitä maitosuklaan pehmeää makua. Tätä voisi varmaan hyvin käyttää myös leivontaan! Suklaapalasta saisi ehkä hyvän suklaisen keskustan esim. suklaamuffiniin.


Arvosana: 4/5, suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...