25/11/2020

Jaffa Juicy karhunvatukka

 Kun mä mietin tälle blogille nimeä, niin toisena vaihtoehtona kävi myös mielessä Kauhea Karkkiblogi. Sitten kävi mielessä, että mites kaikki ne muut herkut, kuten keksit, juomat, leivonnaiset ja sipsit? Kuulostaako tyhmältä, jos blogin nimi on sillon karkkiblogi? Entä jos tulevaisuudessa haluun jakaa mun toivottomia leipomisyrityksiä? Herkkublogi tuntui siis paljon turvallisemmalta. Tässä siis yksi syy blogin nimeen, koska tänään on testissä Jaffan (melko) uusi limsa!

Ainesosat: Vesi, omena-, päärynä- ja karhunvatukkatäysmehu tiivisteestä 15 %, sokeri, hiilidioksidi, värjäävä elintarvike (porkkanatiiviste), luontainen aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), stabilointiaine (arabikumi).


Hinta: 1,65€

Koko: 0,33l

Maku: Makeeta, muttei liian. En aina tykkää karhunvatukan makusista asioista, mutta tässä maku ei ollut yhtään liian vahva. Ei oikeestaan haittaa, että tää on vähän enemmän mehumaista kun jotkut perinteisemmät limsat. Hyvää silti!



Harmi että tää on vaan kausimaku! Oon maistanut näitä muita Jaffa Juicy-limsoja, ja ne kaks muuta makua ei mun mielestä ollu ihan yhtä hyviä. Plussaa voi varmaan antaa siitäkin, että tän koko juttu on se, että tässä on vähemmän sokeria. Eli ehkä hyvä vaihtoehto niille, jotka juo limsaa tosi paljon. Eipä se hiilihappokaan mahtavaa hampaille oo, mutta me ei eletä täydellisessä maailmassa. Kannattaa tätä kokeilla niin kauan kun hyllyissä on!'


Arvosana: 4.5/5, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fazer crunchy caramel & nougat

  Tänään testissä on taas toinen Fazerin melko uusista patukoista, joita itse en oo vielä tätä ennen ehtinyt maistella. Tässäpä pieni salais...